Coneixent a... Lucía Iglesias, voluntària

Banc Farmacèutic no seria el que és sense la col·laboració meravellos dels voluntaris. Els hi ha que col·laboren de manera continuada, els hi ha que de manera puntual… Però tots tenen quelcom en comú: que creuen en allò que fan. I aquesta és la principal impressió que ens queda després de parlar amb Lucía. 

Lucía ens acompanya cada setmana, i dedica bones hores en tasques d’Administració. Aporta coneixements comptables, competència en la tasca que fa, i tot ben alinyat per la seva naturalitat, una discreció exquisida, i un bon humor inquebrantable. 

Millor serà que la conegueu vosaltres mateixos… A nosaltres no ens queda sinó agrair vivament la seva implicació. 

Nom: Lucía Iglesias Medela

Edat: 67 anys

Professió: Sóc comptable, i he treballat tota la vida en aquest camp. He treballat en diferents empreses d’àmbits diversos relacionades amb la indústria.

Quants anys portes col·laborant amb Banc Farmacèutic?: Quasi un any. 

Com vas arribar a BF? Per què vas decidir començar a col·laborar?

Vaig arribar a través de l’amistat personal amb un membre de l’equip, que em va convidar a dedicar part del meu temps a aquesta entitat. Sempre m’ha agradat col·laborar i ajudar, i vaig pensar que era una bona manera d’aportar el meu granet de sorra. 

Quina tasca fas a BF?

Ajudo en tasques d’administració, registre de factures, auditories, etc. 

Què és el que més t’agrada de la taca que fas a BF?

El que més m’agrada és col·laborar: qualsevol cosa que pugui fer per ajudar a tirar endavant la feina que fa BF a favor dels més necessitats. 

Com descriuries, des de la teva experiència, el valor que aporta a un voluntari col·laborar amb BF?

Em satisfà sobre tot saber que estic fent quelcom pels demés, i que és útil i eficaç. 

Quines característiques de BF destacaries com les més excel·lents?

Em sembla que la motivació dels membres de l’equip és admirable. Sempre havia tingut dubtes sobre la gestió de les ONGs, però coneixent BF m’estic convencent de l’autenticitat del que s’està fent, de la transparència de l’activitat. I encara més, que els qui estem aquí col·laborant, cadascú des del seu lloc, ens creiem sincerament que el que fem és útil per a la societat. 

Per a conèixer-te una mica més a fons, quines són les teves principals aficions?

M’agrada ballar, m’agrada llegir, m’agrada molt conèixer la història dels llocs, passejar i saber on sóc i el que representa… M’agrada també molt tocar el timbal en grups de cultura popular: colles, batucada, grups de percussió… És fascinant!

Què t’agradaria aprendre?

M’agradaria aprendre a tocar millor el timbal. I m’encantaria aprendre francès. 

Què és el més esbojarrat que has fet?

Quan el meu fill era petit, vàrem fer una excursió amb un grup d’amics a Port Aventura, i em vaig pujar a una atracció que em va causar tal impressió que fins quan havia acabat jo seguia cridant…

Algun somni per complir?

Un somni d’allò més simple, però molt necessari: aconseguir aprendre a nedar! Ho he intentat moltes vegades, però sempre en venç la por. I una altra cosa que somio és poder fer un viatge en creuer… en bona companyia. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pobresa Farmacèutica Zero.

Des del 2007 estem treballant per donar visibilitat a la pobresa farmacèutica a Espanya i intentem pal·liar-la amb diferents programes, ens ajudes?