El passat 18 de juliol vam celebrar la reunió semestral del Comitè Científic de l’Observatori de la Pobresa Farmacèutica, amb l’objectiu de revisar les activitats ja realitzades, definir futurs esdeveniments i línies de recerca per la resta d’aquest any 2022.

Van ser moltes les propostes treballades i especialment destaquem l’acte que tenim previst celebrar des de la nostra entitat, el mes de novembre, per a donar visibilitat a la pobresa farmacèutica al nostre país. També concretem la participació de membres de l’Observatori en diferents congressos que es celebraràn durant l’últim trimestre.

Permetre’ns recordar-vos que l’Observatori de la Pobresa Farmacèutica (OPF) és un punt de trobada científica i multidisciplinària especialitzat en la gestió del coneixement sobre la pobresa i, en concret, la pobresa farmacèutica, que no redueix el coneixement d’aquesta realitat al seu àmbit, sinó que està obert a altres entitats que treballen específicament amb aquesta mena de pobresa.

El OPF treballa sota tres línies estratègiques:

  • A curt termini: Dimensionar la problemàtica de la pobresa farmacèutica, determinar les seves conseqüències a nivell econòmic i social, i quantificar el cost de la seva pal·liació.
  • A mitjà termini: Visibilitzar la pobresa farmacèutica en tots els seus vessants a la societat, Administracions Públiques i altres entitats interessades. 
  • A llarg termini: Aconseguir canvis legislatius que permetin acabar amb la pobresa farmacèutica a Espanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *