Procés de Transformació Digital per a Banc Farmacèutic finançat per la Fundación Botín

Foto Noticia 3

Talento Solidario va néixer l’any 2010 dins de la Fundación Botín per recolzar al Sector Social espanyol, com un programa adreçat a impulsar el seu enfortiment prestant ajuda a petites i/o mitjanes ONG a través de la millora de la seva eficiència interna –millorant la seva gestió-, incorporant talent extern en les organitzacions pel seu assessorament, i fomentant la innovació i la col·laboració en el Sector, fomentant el treball en xarxa.

Banc Farmacèutic va ser una de les 16 organitzacions seleccionades en la VIII edició d’aquest programa (any 2017). En aquella ocasió, la nostra ONG va aprofitar l’oportunitat oferta per implementar un procés d’analítica digital de dades que permet el traspàs d’informació per al treball científic de l’Observatori de la Pobresa Farmacèutica a partir de les dades recollides en el dia a dia de la nostra activitat.

Des d’aleshores, Banc Farmacèutic forma part de la xarxa Red Talento Solidario, integrada per més de 260 organitzacions, beneficiant-nos de les activitats i serveis posats a disposició de totes, i del coneixement compartit.

Aquest any 2021, hem participat en una formació sobre Transformació Digital juntament amb 263 entitats més, després de la qual hem estat una de les 25 organitzacions seleccionades per implementar un Programa de desenvolupament de capacitats digitals que ens permeti millorar en 6 direccions: incrementar la visibilitat digital, generar eficiències en els processos interns, formar a l’equip en capacitats digitals, augmentar la captació de fons digitals, desenvolupar un kit d’eines digitals per als col·lectius amb els què es relaciona l’entitat i disposar d’un pla de col·laboració amb tercers en el món digital.

Per dur-ho a terme, la Fundació Botín ens ofereix una mentorització individual de la mà d’un especialista de reconegut prestigi que ens acompanyarà en aquest Programa, ajudant-nos a identificar on i com podem avançar vers el desenvolupament de capacitats digitals de l’entitat, i verificant el compliment del nostre compromís per aconseguir els objectius marcats. Haver estat una de les entitats seleccionades en aquest Programa suposa un important recolzament a Banc Farmacèutic per a la transformació digital.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pobresa Farmacèutica Zero.

Des del 2007 estem treballant per donar visibilitat a la pobresa farmacèutica a Espanya i intentem pal·liar-la amb diferents programes, ens ajudes?