Participem a INFARMA

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra experiència de participar com a expositors en el Infarma, l Trobada Europea de Farmàcia, que integra el Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia, celebrat a Barcelona.

Aquest és la major trobada professional dels actors implicats en l’atenció farmacèutica per a compartir experiències, actualitzar coneixements i generar noves oportunitats de negoci. Sens dubte aquesta trobada és de gran importància per a la nostra entitat i sempre obtenim resultats positius de la nostra participació.

En aquesta edició volem, agraint-los per endavant al COFB i al COFM, destacar que hem estat seleccionats com a beneficiaris del concert solidari celebrat en el marc de l’esdeveniment, que vam poder gaudir a la Sala Apol·lo de Barcelona, amb la fantàstica intervenció del grup Hotel Cochambre.

Aprofitem també per a agrair a totes les persones que van venir a interessar-se per la nostra activitat i va ser un veritable plaer tornar a estar juntament amb tantes persones conegudes de laboratoris i/o empreses, farmacèutics, estudiants i altres col·legues del sector.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pobresa Farmacèutica Zero.

Des del 2007 estem treballant per donar visibilitat a la pobresa farmacèutica a Espanya i intentem pal·liar-la amb diferents programes, ens ajudes?