Laboratoris KIN se suma a la campanya de recollida de productes d’higiene bucodental convocada per SEPA i Banc Farmacèutic

La campanya de donació de material d’higiene bucodental iniciada mitjançant la col·laboració entre Banc Farmacèutic, la Fundació Sepa i SEPA (Sociedad Española de Periodoncia y Osteointegración) segueix acumulant aportacions. En aquesta ocasió, Laboratoris KIN, que ha donat més de 1.150 productes, entre els que hi ha raspalls dentals, pasta dentífrica, col·lutoris per adults i infants, i altres productes per a cura de genives i higiene bucal.

Aquesta donació va destinada a una Campanya de Nadal en la que l’Associació Cívica La Nau (Banc de Productes No Alimentaris) repartirà 50.000 lots per a persones necessitades, i que es farà arribar a aquestes a través de més de 300 entitats socials a les que atén. Es calcula que podran beneficiar-se més de 250.000 persones en aquesta Campanya.

La repercussió directa d’aquesta aportació de Laboratoris KIN en la salut bucodental de les persones que pateixen dificultats econòmiques constata el valor de la col·laboració entre les organitzacions del Tercer Sector i la Indústria. Atendre als sectors més desfavorits de la població demana una acció conjunta i coordinada de tots, i aquest exemple concret és una clara mostra de l’eficàcia de la cultura col·laborativa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pobresa Farmacèutica Zero.

Des del 2007 estem treballant per donar visibilitat a la pobresa farmacèutica a Espanya i intentem pal·liar-la amb diferents programes, ens ajudes?