Jornada de portes obertes i Desenvolupament Sostenible

El diumenge 3 d’octubre s’ha celebrat una Jornada de portes obertes en el Recinte Modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, amb ocasió de la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible. Ha estat una jornada d’activitats destinades a tots els públics, amb diferents punts en el Recinte on localitzar tallers, jocs i propostes per a treballar el Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030. Els visitants han pogut també accedir als espais singulars d’algunes organitzacions i entitats residents en el Reciente que desenvolupen projectes d’alt impacte social en els àmbits de la innovació, la sostenibilitat i la salut. 

Des de Banc Farmacèutic hem preparat un stand ambientat en una antiga botica, i diferents materials informatius i de sensibilització sobre la pobresa farmacèutica. Hem ofert globus per als infants, xapes i materials per emportar, invitant a fer un petit donatiu i aprofitant l’ocasió per a explicar la realitat d’aquelles persones que han d’escollir entre menjar o medicar-se. Hem comptat amb la col·laboració d’amics i voluntaris que s’han implicat en la preparació de l’activitat i en l’atenció als visitants, fent encara més gran la família que és la nostra entitat. 

Per donar un toc festiu a la jornada, Banc Farmacèutic ha organitzat una cercavila dins del Reciente gràcies a la col·laboració de la Colla de Gegants del Poblenou de Barcelona. El so de les gralles i els timbals, i el ball dels gegants i capgrossos, amb grans i petits, ha afavorit l’ambient de festa, enfosquit únicament per una pluja esporàdica que ens ha acompanyat durant una part del matí. 

Una experiència molt bonica que ja tenim ganes de repetir en aquest entorn meravellós en el què tenim el privilegi de tenir la nostra seu central. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pobresa Farmacèutica Zero.

Des del 2007 estem treballant per donar visibilitat a la pobresa farmacèutica a Espanya i intentem pal·liar-la amb diferents programes, ens ajudes?