Per tercer any consecutiu tornem a celebrar una jornada de voluntaris Angeliners, en la qual aquests, conjuntament amb membres de Banc Farmacèutic, lliuraran personalment a entitats socials diferents productes donats per Angelini Pharma España.

L’aliança entre Angelini i Banc Farmacèutic va començar fa una dècada i des de llavors Angelini sempre ens ha mostrat el seu suport, no sols econòmicament, sinó amb un suport incondicional en tots els projectes i activitats desenvolupats des de la nostra entitat, enfocats en la lluita contra la pobresa farmacèutica i amb l’objectiu que les persones més vulnerables tinguin accés a la seva medicació.

Com a resposta al covid, iniciem aquesta jornada de repartiment de producte de la mà de Angeliners i tenim previst que, el 16 de setembre, realitzar ja la 3a edició, distribuirem els productes donats per Angelini Pharma en més de 20 entitats de Barcelona i estem treballant enguany per a realitzar lliuraments també en altres ciutats d’Espanya.

Aprofitarem per a conèixer més a fons les activitats de cada entitat, amb l’objectiu d’aprofundir en la relació amb cadascuna d’elles i conèixer les seves necessitats concretes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *