Bedrupharma fa una donació de més de 5.000 productes d’higiene dermatològica a Banc Farmacèutic per atendre a població vulnerable

La companyia Bedrupharma, comercialitzadora majorista de productes farmacèutics i medicaments, ha fet donació de més de 5.000 unitats de productes d’higiene dermatològica a l’Associació Banc Farmacèutic. La donació s’emmarca en la Campanya de Nadal que l’Associació Cívica La Nau (Banc de Productes No Alimentaris) durà a terme distribuint els productes a població en vulnerabilitat a través de més de 300 entitats socials a les que atén.

Els productes donats consisteixen en gel dermatològic, gel d’higiene íntima femenina, anti-berrugues, solucions per pèrdua de pes i bolquers infantils per a pells sensibles. Són productes especialment adequats per a la població vulnerable, doncs són de difícil accés per a economies en pobresa, però molt necessaris en els casos d’afeccions dermatològiques lleus per reforçar la higiene diària.

La captació de donacions i la seva posterior distribució a població vulnerable, és una de les activitats que Banc Farmacèutic està potenciant en els darrers mesos, a partir de la provocació que va suposar la irrupció de la COVID 19, i que ha colpit més durament als sectors de la població més desfavorits econòmicament. Fabricants i distribuïdors estan responent amb generositat davant la necessitat de la població més afectada. És per això que la donació de Bedrupharma, que s’afegeix a la solidaritat manifestada per altres empreses, manifesta com la col·laboració entre el sector privat i el Tercer Sector permet atendre situacions molt concretes d’especial necessitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pobresa Farmacèutica Zero.

Des del 2007 estem treballant per donar visibilitat a la pobresa farmacèutica a Espanya i intentem pal·liar-la amb diferents programes, ens ajudes?