Angelini Pharma renova el seu conveni amb Banc Farmacèutic

S’estén la col·laboració entre Angelini Pharma i Banc Farmacèutic per a aconseguir el finançament de productes sanitaris i medicaments per a persones en risc d’exclusió social. Aquest programa, que es va iniciar en 2016, ha cobert més de 11.000 plans de medicació i costeja els tractaments de malalts crònics per un valor de més d’1.400.000€

Es tracta d’ajudar a les persones que sofreixen dificultats econòmiques per a accedir a productes sanitaris i/o medicaments. A més d’aquesta aliança, Angelini s’ha implicat en els últims anys en diverses campanyes solidàries dutes a terme per l’ONG, a través d’accions de voluntariat o donacions econòmiques. Així, totes dues entitats, reafirmen el compromís conjunt de fer costat a aquestes persones en situació de vulnerabilitat,

L’objectiu és millorar la salut de les persones i contribuir a millorar la seva qualitat de vida, oferint un suport que els permeti aconseguir el dret d’igualtat d’oportunitats en aquest àmbit.

Totes dues parts traslladen la seva satisfacció de renovar l’acord de col·laboració, sent l’onzè any, amb l’objectiu de dur a terme nous projectes que responguin a les necessitats d’aquestes persones, així com afrontar els futurs reptes que presenti el context social.

“Ens sentim realment orgullosos de poder sumar-nos, un any més, al projecte de Banc Farmacèutic, amb l’objectiu de posar fi a la desigualtat en l’àmbit de la salut i lluitar contra la pobresa farmacèutica. L’accés a medicaments i productes sanitaris ha de ser un dret per a tots. La renovació d’aquest acord reafirma el nostre compromís amb el benestar dels pacients i la igualtat d’oportunitats entre els col·lectius més vulnerables” afirma Olga Insua, directora general de Angelini Pharma España.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pobresa Farmacèutica Zero.

Des del 2007 estem treballant per donar visibilitat a la pobresa farmacèutica a Espanya i intentem pal·liar-la amb diferents programes, ens ajudes?