Angelini Pharma España i Banc Farmacèutic distribueixen 5.000 unitats de gel hidroalcohòlic a entitats socials

Angelini Pharma España ha fet una donació de 5.000 unitats de gel hidroalcohòlic Amuchina a l’ONG Banc Farmacèutic amb l’objectiu de fer-les arribar a persones en situació de vulnerabilitat i amb dificultats econòmiques per garantir la seva higiene de mans davant la COVID19. El lliurament, coordinat per Banc Farmacèutic en una acció conjunta, va comptar amb la participació dels propis empleats d’Angelini Pharma com a voluntaris corporatius, repetint la que ja van fer l’any 2020, en un moment de necessitat urgent. 

Per aconseguir l’accés a persones en vulnerabilitat oportunament identificades, la distribució es va realitzar mijtançant 18 entitats socials de Barcelona i municipis propers. Aquestes entitats són la Fundació Apado, Fundació Aurea, Botiga Solidària de Cornellà, Parròquia de Sant Sebastià de Pomar, Paràlisi Cerebral Catalunya, Fundació Viarany – Institut jaume Balmes, ACIDH, Parròquia Crist Redemptor, Parròquia Santa Anna, Associació Maria Auxiliadora, Fundació Roure, Associació Esquitx, Provivienda, Menjador Social de las Gnes. Calcutas, Adoratrius, Aspasim, Fundació Provida i Centre d’Acollida Assis.

Entrega a la Fundació Aspasim

El repartiment ha estat possible gràcies també a la  participació solidària de taxistes voluntaris de la Fundació del Taxi segle XXI, que han posat a disposició dels voluntaris participants en el repartiment els seus vehicles, garantint totes les mesures de seguretat necessàries conforme a les circumstàncies. 

Olga Insúa, Country Manager d’Angelini Pharma España, ha manifestat que “a Angelini Pharma creiem que accions de recolzament als més vulnerables, com les que ha realitzat i encara duu a terme Banc Farmacèutic durant aquesta pandèmia, tenen un gran valor per la societat, per aquesta raó reafirmem el nostre compromís amb una nova donació. Amb l’esperança posada en l’investigació, no podem obviar que la pandèmia, encara avui, continua afectant durament la nostra societat, per aquest motiu ens movilitzem com equip per unificar esforços i atendre necessitats no cobertes als col·lectius més vulnerables.”

Carregant els taxis solidaris abans de començar el repartiment

Per part de l’ONG, Javier Vinzia, gerent i coordinador de l’acció va declarar que “l’implicació solidària dels propis empleats d’Angelini Pharma España aporta la visibilitat de la responsabilitat social d’aquesta companyia, amb la que portem col·laborant des de fa 9 anys. Agraïm sincerament aquesta donació, que afavorirà la prevenció dels més vulnerables davant la COVID-19 en aquesta ja desitjada última etapa abans de la finalització de la vacunació col·lectiva”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pobresa Farmacèutica Zero.

Des del 2007 estem treballant per donar visibilitat a la pobresa farmacèutica a Espanya i intentem pal·liar-la amb diferents programes, ens ajudes?