Banc Farmacèutic participarà a l'Encontre Europeu de Farmàcia (INFARMA) els propers 22, 23 i 24 de març, a Madrid

INFARMA és l’Encontre Europeu de Farmàcia, que integra el Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia. Tindrà lloc els propers dies 22, 23, i 24 de març de 2022, en el recinte de IFEMA de Madrid. És la trobada professional més gran dels actors implicats en l’atenció farmacèutica per compartir experiències, actualitzar coneixements i generar noves oportunitats de negoci. 

Amb el lema “La farmacia, en primera línea“, el Congrés i Saló de la farmàcia, que recupera el format presencial després de dos anys de celebració virtual, reivindicarà l’actuació i el compromís sanitari assumit pels farmacèutics durant la pandèmia com una oportunitat professional. 

Banc Farmacèutic, que ha participat en edicions anteriors, confirma la seva assistència també enguany. Comptarà amb un espai reservat a la zona 5B – 29, on els membres de l’equip de l’ONG atendrà les visites dels participants que desitgin rebre informació. Si vas a INFARMA, no deixis d’acostar-te al nostre stand, estarem encantats de conèixer-te!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pobresa Farmacèutica Zero.

Des del 2007 estem treballant per donar visibilitat a la pobresa farmacèutica a Espanya i intentem pal·liar-la amb diferents programes, ens ajudes?