Banc Farmacèutic desplega una campanya de recollida de productes d'higiene bucodental en col·laboració amb SEPA

L‘Associació Banc Farmacèutic , Societat Espanyola de Periodòncia i Osteointegració (SEPA)  i la Fundació Sepa de Periodòncia i Implants Dentals han acordat una col·laboració mitjançant la qual els seus associats poden fer donació de raspalls dentals, pasta dentífrica, col·lutoris, fil dental i altres productes d’higiene bucodental. Banc Farmacèutic canalitzarà la recollida de les donacions i les distribuïrà en forma de 50.000 lots per persones necessitades durant una Campanya de Nadal. La distribució estarà a càrrec de l’Associació Cívica La Nau (Banc de Productes No Alimentaris), que farà arribar els lots a més de 300 entitats socials a les que atén, amb un impacte total de més de 250.000 beneficiaris.

Aquesta col·laboració entre les empreses associades a SEPA i Banc Farmacèutic és una mostra de com la cultura col·laborativa entre la indústria i el Tercer Sector permet atendre necessitats concretes dels col·lectius vulnerables, que es veuen privats en moltes ocasions per motius econòmics de productes que per a la resta de la població són elementals. En el cas dels productes d’higiene bucodental, és especialment notable donada la repercusió directa que la seva carència suposa per a la vida quotidiana. 

La primera reacció ha estat a càrrec de #colgateesp, que ha fet una donació de 27.200 unitats de dentífric de genives de 28 ml i col·lutoris bucals de 100 ml. I que se sumaran a la resta de donacions que vagin arribant en les properes setmanes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pobresa Farmacèutica Zero.

Des del 2007 estem treballant per donar visibilitat a la pobresa farmacèutica a Espanya i intentem pal·liar-la amb diferents programes, ens ajudes?