Per tercer any consecutiu tornem a celebrar una jornada de voluntaris Angeliners, en la qual aquests, conjuntament amb membres de Banc Farmacèutic, lliuraran personalment a entitats socials diferents productes donats per Angelini Pharma España.

L’aliança entre Angelini i Banc Farmacèutic va començar fa una dècada i des de llavors Angelini sempre ens ha mostrat el seu suport, no sols econòmicament, sinó amb un suport incondicional en tots els projectes i activitats desenvolupats des de la nostra entitat, enfocats en la lluita contra la pobresa farmacèutica i amb l’objectiu que les persones més vulnerables tinguin accés a la seva medicació.

Com a resposta al covid, iniciem aquesta jornada de repartiment de producte de la mà de Angeliners i tenim previst que, el 16 de setembre, realitzar ja la 3a edició, distribuirem els productes donats per Angelini Pharma en més de 20 entitats de Barcelona i estem treballant enguany per a realitzar lliuraments també en altres ciutats d’Espanya.

Aprofitarem per a conèixer més a fons les activitats de cada entitat, amb l’objectiu d’aprofundir en la relació amb cadascuna d’elles i conèixer les seves necessitats concretes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Por tercer año consecutivo volvemos a celebrar una jornada de voluntarios Angeliners, en la que éstos, conjuntamente con miembros de Banco Farmacéutico, entregarán personalmente en entidades sociales distintos productos donados por Angelini Pharma España.

La alianza entre Angelini y Banco Farmacéutico comenzó hace una década y desde entonces Angelini siempre nos ha mostrado su apoyo, no sólo económicamente, sino con un apoyo incondicional en todos los proyectos y actividades desarrollados desde nuestra entidad, enfocados en la lucha contra la pobreza farmacéutica y con el objetivo que las personas más vulnerables tengan acceso a su medicación.

Como respuesta al covid, iniciamos esta jornada de reparto de producto a mano de Angeliners y tenemos previsto que el 16 de septiembre realicemos ya la 3ª edición, distribuiremos los productos donados por Angelini Pharma en más de 20 entidades de Barcelona y estamos trabajando este año para realizar entregas también en otras ciudades de España.  

Aprovecharemos para conocer más a fondo las actividades de cada entidad y sus necesidades, con el objetivo de profundizar en la relación con cada una de ellas y conocer sus necesidades concretas.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *