Qui som

Banc Farmacèutic és una associació sense ànim de lucre constituida a Espanya l’any 2007, que neix per proporcionar medicaments a les persones més desafavorides de la nostra societat.

Les persones que formen part de Banc Farmacèutic dediquen el seu temps i professionalitat a combatre la creixent problemàtica sanitària de les persones més vulnerables del nostre país. El vertader motor de l’Associació són els més de 60 voluntaris d’acció contínua que colaboren durant tot l’any en els diversos projectes que tenim en marxa.

A més, destaquem la tasca dels més de 600 voluntaris que participen cada any a la Jornada de Recollida de Medicaments per fer possible recollir els medicaments que es necessiten.

Banc Farmacèutic està inscrita al Registre d’Associacions del Ministeri de l’Interior des de 2007 i ha estat declarada Entitat d’Utilitat Pública pel Ministeri de l’Interior l’any 2014. Es tracta d’un reconeixement que otorga el Govern d’Espanya per la tasca social que Banc Farmacèutic porta realitzant en favor dels més desafavorits del nostre país.

 

1.	Quiénes somos