Valoració molt positiva del congrés INFARMA 2014

Valorem molt positivament la nostra participació al Congrés INFARMA 2014, celebrat a Madrid els dies 25 , 26 i 27 de març, que va comptar amb 316 expositors, 2.527 congressistes i 25.234 professionals.

L’ambient viscut durant el congrés va resultar molt gratificant per a tot l’equip del Banc Farmacèutic, sobretot per la positiva actitud que mostraven les persones que passaven pel nostre estand. Vam rebre la visita de nombrosos farmacèutics de diferents punts d’Espanya, fins i tot alguns van concertar cita prèvia amb nosaltres perquè tenien especial interès de conèixer la nostra iniciativa i ganes de col·laborar.
Gràcies a esdeveniments com INFARMA, el Banc Farmacèutic va sent una realitat més coneguda en el sector farmacèutic. Fruit de compartir temps junts construint aquesta iniciativa, es genera una amistat entre les persones que formen part de l’associació. Amb una sensibilitat especial cap al sector social i sanitari, Banc Farmacèutic contribueix a unir esforços per aportar valor a la nostra societat.

 

IMG_3812

La voluntària Silvia Romanyach a l’stand de la fira INFARMA

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.