Per una societat més justa

Entrevistem a Alex Escudé, un dels nostres representants de zona a Barcelona, per conèixer la seva valoració com a voluntari en la nostra ONG.

– Com vas conèixer el Banc Farmacèutic?

A través de la Federació Catalana de Voluntariat Social. Només cal apuntar-se a la seva web http://borsa.voluntaris.cat/ perquè comencin a enviar-te ofertes. D’aquesta manera vaig manifestar la meva disponibilitat per col·laborar amb el Banc Farmacèutic.

– Quins valors creus que el Banc Farmacèutic vol transmetre a la societat?

Que és molt important que existeixi una societat més justa, i que a través de la solidaritat de tots nosaltres podem fer realitat que totes les persones que necessiten ajuda la rebin.

– Que et mou a participar-hi com a voluntari?

Volia mantenir certa activitat un cop jubilat, sentir obligacions i “exercitar les neurones”. Una de les millors maneres d’aconseguir-ho era col·laborar amb ONG’s que, a més, et reporten la satisfacció de participar en una iniciativa que no cerca cap benefici propi. Noto que el meu petit gra de sorra arribarà a algú que ho necessita.

– Participes en altres ONG’s com a voluntari?

Sí, en 3 entitats. Ofereixo la meva disponibilitat realitzant tasques pròpies de la meva professió: comptabilitat, finances i administració.

– Ho recomanes als teus amics i coneguts?

En alguna ocasió ho he suggerit a persones que es troben en la mateixa situació de jubilat que jo.

 

Alex Escudé, voluntari del Banc Farmacèutic

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.