Les entitats assistencials ja han rebut els medicaments de la Jornada de Recollida

Les 108 entitats assistencials que van participar a la Jornada de Recollida de Medicaments del passat 14 de febrer de 2015 ja han anat a les 545 farmàcies de tota Espanya per recollir els més de 28.000 medicaments recollits per les persones en situació d’exclusió social del nostre país.

Els medicaments recollits representen el 80% dels medicaments inicialment sol.licitats per les entitats assistencials amb les què col.laborem. L’ajuda de 770 voluntaris ha estat indispensable per l’èxit de la Jornada de Recollida. Són moltes les mostres d’afecte per part de les entitats assistencials i els voluntaris que hem rebut aquests dies. També les fantàstiques fotografies que ens han fet arribar. Des d’aquí us felicitem a tots per la valiosa tasca que feu en favor dels més desafavorits de la nostra societat i per la vostre incansable actitud solidària que mostreu any rera any. Gràcies!

Recordem que la ONG Banc Farmacèuticd ha celebrat aquest any la 8a edició de la Jornada de Recollida de Medicaments amb l’objectiu és cobrir les necessitats reals i concretes dels medicaments de persones en risc d’exclusió social i pobresa de 10 províncies espanyoles: persones sense sostre, famílies amb nens, drogodependents o malalts psíquics, entre d’altres. Aquesta iniciativa es realitza de forma similtània a altres països europeus, com Itàlia i Portugal, on s’han aconseguit recollir més de 360.000 medicaments.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.