La nostra ONG Banc Farmacèutic vam assistir a la 11a reunió de treball organitzada per la Plataforma de Voluntariat de la Comunitat de Madrid (FEVOCAM)

Diversos membres de l’equip de Madrid de la nostra ONG Banc Farmacèutic van assistir a la 11a reunió de treball organitzada per la Plataforma de Voluntariat de la Comunitat de Madrid (FEVOCAM). Aquesta plataforma serveix de punt de trobada entre organitzacions de voluntariat, per tal de defensar, desenvolupar i promoure el voluntariat en la societat facilitant així la sostenibilitat de les entitats d’acció social del nostre país.

La reunió va ser presentada per Anabel Martin, directora general de Voluntariat i Cooperació de la Comunitat de Madrid; José Fernández, director general de la Participació Ciutadana i Voluntariat de l’Ajuntament de Madrid; Roberto Amurrio, Sotsdirector General Adjunt d’ONG i Voluntariat del Ministeri de Sanitat, Serveis socials i Igualtat i Jorge Hermida, President de FEVOCAM.

Durant els mesos previs a aquesta trobada, es van realitzar diversos grups de discussió sobre La relació entre el voluntariat i els mitjans de comunicació i aquest dia, repartits per grups, es va treballar com millorar aquesta relació. A la tarda van haver diversos blocs sobre bones pràctiques de comunicació, rol de les entitats a internet i bloguejar voluntariat.

Laura García, coordinadora de l’equip tècnic de FEVOCAM convidar a la nostra ONG Banc Farmacèutic per conèixer el nostre funcionament, així com també la missió i objectius. Des de l’ONG Banc Farmacèutic estem interessat en adherir-nos a aquesta plataforma, ja que ens permetrà conèixer a més entitats del sector per col·laborar-hi i, al seu torn, poder participar en aquells fòrums en què es treballa sobre el voluntariat.

foto fevocam

Imatge de la 11a reunió de treball amb FEVOCAM

 

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.