En record de l’Eduard Soler

El dia 26 de maig ens va deixar l’Eduard Soler, a l’edat de 48 anys degut a un tràgic accident de tràfic.

L’Eduard era membre de Justícia i Pau, responsable de projectes de Farmacèutics Mundi i expresident de la Federació Catalana d’ONGs per al Desenvolupament (FCONGD).

L’equip del Banc Farmacèutic recordem l’entusiasme amb el que es va apuntar a la Jornada de Recollida de Medicaments des dels inicis fent-la compatible amb la seva posició i responsabilitat a Farmacèutics Mundi. El Banc Farmacèutic  l’atreia perquè era una forma d’entregar la seva professionalitat i dedicar el seu temps a favor dels més desvalguts de la nostra societat. Mai oblidarem el seu recolzament i els seus consells envers aquesta iniciativa que es va fer seva.

Els mitjans de comunicació han destacat de forma unànime que l’Eduard era un home exemplar amb una vida entregada als més febles i necessitats. Amb una actitud humil i d’entrega als altres, a més d’exercir de farmacèutic a una farmàcia de Barcelona, mantenia un diàleg constant amb autoritats, polítics i organismes internacionals responsables del dret a la salut de les persones que viuen en els països més pobres.

La seva actitud sempre positiva es contagiava a tots els que l’hem conegut parlant dels temes socials més complexes sense abandonar mai el seu somriure conciliador i la seva bicicleta.

En el següent blog podeu consultar nombrosos testimonis del que ha significat la persona de l’Eduard per a tantes persones: http://eduardsolercuyas.wordpress.com/2012/05/28/aquest-blog-l/comment-page-1/#comments

Fotografia del funeral (parròquia de la Bonanova)

2 Respostes

  1. M.ISABEL CANALS LLEDO

    Hola soy maribel a si me llaman todos me sento muy mal cuando disteis la noticia de Eduard no me lo podia creer lo comente en casa y al principio nada pero mas tarde me dijo mi hijo mama si la muyer de este chico es la frofesora de Yillia la chica con quien sale es profe de la Pompeu Frabra, osaa que pequeño es el mundo, espero que se este recuperando bien, seguramente el proximo año nos volveremos a ver. gracias . Maribel canals. atte.

  2. Dit i Fet

    Acabem de rebre la revista. Des del primer moment hem sentit molt la mor del nostre veí i amic. Ens haviem posat en contacte de sde feia poc però col.laborabem molt bé i fins i tot en la Diada de Sant Jordi va participar en la xocolatada que Dit i Fe va oferir al barri. Ell va tenir molt a veure amb el fet que nosaltres oferissim al barri el poc que teniem com agraïment a la participació de la jornada del Banc Farmacèutic. Descansi en pau.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.