El Rotary Club i l’ONG Banc Farmacèutic recapten 600 euros amb un Torneig de Golf Solidari per fer front a la pobresa farmacèutica

El Torneig de Golf Solidari va repartir premis i regals entre els prop de 30 participants que van gaudir d’un matí de golf solidari el passat dissabte al club santcugatenc Metropolitan

El Rotary Club de Sant Cugat del Vallès han estat els promotors d’aquest esdeveniment solidari que ha aconseguit recaptar 600 euros per destinar a la lluita contra la pobresa farmacèutica a través dels projectes de l’ONG Banc Farmacèutic. La jornada de dissabte va reunir solidaris i amants del golf en un torneig ple de premis i regals dels patrocinadors de l’acte.

Els guanyadors del Torneig van ser Fernando Mayor Puyal en la Categoria Masculina Handicap Superior, Do Hyong Cho en la Categoria Masculina Handicap Inferior i Amelia Jauregui Seoane en la Categoria Femenina. Les segones posicions van ser per Carlos Bustos Pelayo, Luis Pérez Álbarez i Paqui Hernández Juyol, respectivament.

Després de l’entrega de trofeus es va procedir al sorteig dels múltiples premis entre els que hi havia una bicicleta elèctrica, valorada en 1.400€, donació de Cynthia Electric Bikes; un televisor, donació de Fundación SEUR i una cafetera Nespresso.

Els fons recaptats gràcies a les inscripcions dels participants al torneig organitzat pel Rotary Club de Sant Cugat, amb el suport del club Metropolitan Golf i l’Ajuntament de Sant Cugat, aniran destinats íntegrament al projecte Fons Social de Medicaments de l’ONG Banc Farmacèutic, que fa més d’un any que està en marxa a Barcelona i que s’està treballant per implementar a Sant Cugat del Vallès, entre d’altres localitats.

El projecte Fons Social de Medicaments té l’objectiu de cobrir la medicació necessària a persones en situació de pobresa i risc d’exclusió social que no pot costejar-se-la. El projecte respon a aquesta necessitat en col·laboració amb els centres de salut (CAPs), on els treballadors socials seleccionen els beneficiaris; i les farmàcies, que dispensen sense cost els medicaments coberts pel projecte.

L’esdeveniment solidari de dissabte va comptar amb la col·laboració de Cynthia Electric Bikes, Fundación SEUR, Deutsche Bank, Nespresso, Bigorra Assegurances, Angelini, BBVA, CX, Eurofintness Sant Cugat, Club de Golf Costa Brava, Esteve, Masia Can Ametller, Montse Vallory Cuina Natural, Farmàcia Torreblanca, Sala Montjuïc, Restaurant Kombu i ISDIN.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.