El Banc Farmacèutic rep una ajuda econòmica per part de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya ha seleccionat recentment l’Associació Banc Farmacèutic com a beneficiària d’una ajuda econòmica gràcies a la qual està iniciant un nou projecte, denominat Fons Social de Medicaments.

Davant del context de crisi econòmica i atur a l’Estat Espanyol, l’Associació Banc Farmacèutic vol ajudar els pacients amb malalties cròniques a pagar-se la medicació prescrita que necessiten. “La necessitat és imperant entre la població amb rendes baixes o que es troben en risc de pobresa i exclusió” ens indiquen molts treballadors socials de Centres de Salut entrevistats.

El projecte està encara en fase de desenvolupament, però tot l’equip del Banc Farmacèutic i especialment la Carla López hi estan treballant de valent. I és que aquells pacients que no tenen ingressos suficients per assumir el cost dels medicaments opten per no prendre la medicació, amb els riscos per a la salut que això comporta. El nostre més sincer agraïment a la Generalitat de Catalunya per confiar en la nostra ONG.

_I5B6584 (1)

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.