Cofaran, Cooperativa Farmacèutica Andalusa, s’uneix a col·laborar per primera vegada amb l’ONG Banc Farmacèutic

Ens alegra anunciar que Cofaran, Cooperativa Farmacèutica Andalusa centrada especialment en les províncies de Màlaga, Granada, Sevilla i Còrdova, s’uneix a col·laborar per primera vegada amb l’ONG Banc Farmacèutic.

Cofaran s’ha compromès a difondre folletons informatius sobre la propera Jornada de Recollida de Medicaments a les gairebé 800 farmàcies que té associades a Màlaga, Granada i Sevilla. Ho farà a través dels seus mitjans habituals de comunicació amb les farmàcies: butlletins, enviament d’e-mails i repartiment de fullets informatius a les cubetes de les farmàcies.

Aquesta cooperativa, que integra més de 900 socis, que dóna feina a més de 200 professionals i que està situada al costat del Centre de Transport de Mercaderies de Màlaga, tenen la missió de mantenir un subministrament continu a totes les seves farmàcies associades, garantint que tots els ciutadans tinguin accés ràpid als medicaments que necessiten.

Des de l’ONG Banc Farmacèutic seguim afirmant que el treball en xarxa és indispensable perquè el desenvolupament de la Jornada de Recollida de Medicaments que organitzem des de l’ONG Banc Farmacèutic una vegada a l’any sigui tot un èxit. La propera serà el dissabte 14 de febrer del 2015.

Agraïm a Cofaran la seva confiança en el projecte i la seva disponibilitat per fer possible que cap persona sense recursos es quedi sense els medicaments que necessita.

Captura de pantalla 2014-11-20 a la(s) 12.28.12

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.