“Caramels que poden salvar vides” torna a recollir fons per la lluita contra la pobresa farmacèutica

  • La segona campanya “Caramels que poden salvar vides” es va engegar el passat mes de desembre gracies al patrocini de la Farmactiva i els seus socis.
  • Com en la darrera campanya, els diners recaptats aniran destinats al projecte Fons Social de Medicaments que, en col·laboració amb els centres de salut i les farmàcies participants, garanteix l’accés a la medicació prescrita a pacients en situació actual de pobresa.

Els “Caramels que poden salvar vides” han tornat als mostradors de les farmàcies, aquesta vegada en dates festives durant les vacances nadalenques, gràcies a la campanya que hem dut a terme amb la col·laboració del club de ventes Farmactiva. Els 2.000 euros recollits amb la venta de pots de caramels solidaris es destinaran al projecte Fons Social de Medicaments de Banc Farmacèutic que treballa per assegurar la medicació prescrita a aquelles persones que no poden costejar-se-la.

Aquesta és la segona vegada que els caramels solidaris de Banc Farmacèutic recullen diners per al Fons Social de Medicaments aquest any. L’estiu passat, gràcies al patrocini de la Fundació Caixa d’Enginyers i la col·laboració de Fundación SEUR es van poder recaptar 4.000 euros per garantir l’accés a la medicació necessària.

El Fons Social de Medicaments

Gràcies a la participació de les farmàcies i dels ciutadans què han col·laborat en la campanya, podem seguir unint esforços per garantir l’accés a la medicació necessària a través del projecte Fons Social de Medicaments.

El projecte, que es va engegar a la ciutat de Barcelona al gener de 2015, ha ajudat i segueix ajudant a més de 600 beneficiaris i compta amb la participació de 182 farmàcies participants. En col·laboració amb els centres de salut (CAPs), on els treballadors socials seleccionen els beneficiaris, i les farmàcies, que dispensen sense cost els medicaments coberts pel Fons Social de Medicaments; Banc Farmacèutic treballa per garantir el dret de tothom a accedir a la medicació necessària. Aquesta iniciativa està oberta a totes les farmàcies que hi vulguin participar.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.