Banc Farmacèutic us convida al concert solidari contra la pobresa farmacèutica de “PorFinViernes” a la Sala Luz de Gas

 • La vetllada solidària tindrà lloc el dimecres dia 9 de març a la Sala Luz de Gas de Barcelona i el preu de les entrades es destinarà íntegrament a projectes de salut
 • L’acte l’organitzen, juntament amb Banc Farmacèutic les entitats, Amigos de Anty . Damos a conocer el ELA i l’AACIC (Associació de Cardiopaties Congènites)

El grup musical PorFinViernes posarà el ritme a la vetllada solidària que celebrarem el dimecres 9 de març en col·laboració amb dues entitats que també treballen en l’àmbit de la salut, Amigos de Anty . Damos a conocer el ELA i l’AACIC (Associació de Cardiopaties Congènites). El concert benèfic que començarà a les 21.00 hores a la sala de concerts barcelonina també comptarà amb l’actuació de “The Playbacks Company”.

El preu de les entrades és de 10 euros i anirà destinat íntegrament als projectes de les tres entitats organitzadores. En el cas de Banc Farmacèutic, el recaptat gràcies a aquest acte benèfic anirà destinat a la lluita contra la pobresa farmacèutica a través del projecte Fons Social de Medicaments.

On es poden adquirir les entrades?

    1. Fent el pagament per transferència bancària al número de compte ES36 3025 0001 1514 3345 9398 i posant com a concepte: Concert + Nom i Cognom
    2. A la nostra oficina al carrer Rocafort 242 Bis a la 1a planta (al costat de la parada Entença de la L5 de metro)
    3. Trucant al 93.321.02.44 o escrivint a info@nullbancofarmaceutico.es per reservar i recollir a taquilla
    4. Directament a taquilla
    5. Per PayPal clicant el següent enllaçEl projecte Fons Social de Medicaments, que es va engegar a la ciutat de Barcelona al gener de 2015, ha ajudat i segueix ajudant a més de 600 pacients i compta amb la participació de més de 180 farmàcies. En col·laboració amb els centres de salut (CAPs), on els treballadors socials seleccionen els beneficiaris, i les farmàcies, que dispensen sense cost els medicaments coberts pel Fons Social de Medicaments; Banc Farmacèutic treballa per garantir el dret de tothom a accedir a la medicació necessària.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.