Banc Farmacèutic present en la presentació de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat

La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana de Voluntariat Social  van presentar el passat 4 de març el Programa de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat 2014 amb un calendari d’actes per a promoure el voluntariat, on el Banc Farmacèutic va ser-hi present.

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, acompanyada del tinent d’alcalde, Joaquim Forn, el comissionat de Participació Ciutadana, Carles Agustí, i la directora del Centre Europeu del Voluntariat, Gabriella Cívico, van presentar el programa d’actes i propostes, entre els quals destaquen:

  • El suport a una nova edició del Marketplace, durant el mes d’octubre de 2014, que és un espai que acosta el món de les entitats al món de l’empresa.
  • L’organització d’una Escola d’Estiu del Voluntariat
  • La creació d’un espai de trobada i dinamització dels actes a la web xarxanet.org
  • La organització d’una jornada de treball per debatre els resultats i les conclusions del projecte europeu VERSO.
  • La recopilació d’articles i consideracions d’experts entorn del voluntariat, que es farà arribar en forma de Butlletí electrònic a institucions, universitats i responsables de voluntariat d’arreu d’Europa per exportar el model català.

Des del Banc Farmacèutic donem suport a aquesta iniciativa, i seguint afimant que el voluntari és un element clau. En aquest link podeu trobar-hi més informació: http://bcnvoluntariat2014.cat/ca/index.php

 

Captura de pantalla 2014-03-15 a la(s) 23.34.25

Acte de presentació de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat, en el que el Banc Farmacèutic va ser-hi present

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.