Banc Farmacèutic present a la IV Setmana Internacional del Voluntariat Corporatiu a Madrid

El Banc Farmacèutic va acudir per primera vegada a la Jornada d’inici de la IV Setmana Internacional del Voluntariat Corporatiu a Madrid. Es tracta d’una iniciativa solidària que es desenvolupa simultàniament en 20 països i que, a Espanya, lidera Forética. La seva missió és ” fomentar la cultura de la gestió ètica i la responsabilitat social, dotant les organitzacions de coneixement i eines útils per desenvolupar amb èxit un model de negoci competitiu i sostenible”.

Els participants de la taula rodona van comunicar que les empreses, especialment aquelles que són socialment responsables, tenen un gran interès en implicar-se tant en projectes de periodicitat puntual com de llarga durada. Van indicar també la necessitat que hi hagi una millor comunicació entre entitats socials i empreses per assumir projectes concrets i portar-los a terme amb la màxima professionalitat.

Les nostres voluntàries de l’equip de Madrid, la Carmen i la Sylvia, van poder contactar amb els responsables dels departaments de Responsabilitat Social Corporativa de les empreses IBM i ECOENVES, així com també amb el vicepresident de la Fundación Tomillo i la responsable de la Plataforma de Voluntariat d’Espanya per possibles noves col·laboracions.

 

foto foretica

Imatge de la IV Setmana Internacional del Voluntariat Corporatiu a Madrid

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.