Banc Farmacèutic, present a INFARMA 2015

El passat 24, 25 i 26 de març Banc Farmacèutic va estar present a la Trobada Europea de Farmàcia INFARMA. Allà vam estar presents amb un stand que ens va permetre donar a conèixer a les oficines de farmàcia i empreses del sector la tasca social que realitzem.

Moltes persones es van acostar al llarg dels tres dies de fira per conèixer més sobre els nostres projectes i activitats que realitzem al llarg de l’any. Ens va agradar veure que moltes oficines de farmàcia coneixien les nostres activitats i es van animar a participar a la pròxima Jornada de Recollida de Medicaments (2016).

A més, a INFARMA vam poder participar en un debat sobre Responsabilitat Social Corporativa, junt amb FarmaMundi, Hospital Sant Joan de Déu i el Col.legi Oficial de Farmacèutics de Madrid, on vam poder presentar propostes de col.laboració amb mecenes i patrocinadors. Va ser un honor poder compartir taula amb organitzacions de tant pes i renom com elles i aprendre de les seves iniciatives i propostes de RSC.

L’últim dia d’INFARMA per la tarda vam presentar de forma oficial el nou projecte que hem desenvolupat. Aquest es diu Fons Social de Medicaments i té com a objectiu aconseguir fons per pagar el copagament farmacèutic a aquells ciutadans de Barcelona que, pels motius que siguin, no poden pagarse’ls. Aquest projecte porta en fase pilot des de desembre de 2014, amb més de 200 pacients admesos i amb un cost de més de 5.000€.

Per nosaltres, participar a INFARMA ha estat un èxit. Esperem tornar a participar l’any que ve a Madrid.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.