Banc Farmacèutic a l’Hospitalet de Llobregat

La pobresa entre la població infantil té una prevalença més gran que entre el conjunt de la població a la majoria dels estats membres de la Unió Europea, segons dades publicades a l’estudi “Informe sobre la pobresa infantil a Catalunya” del Síndic de Greuges a setembre del 2012.

Des del Banc Farmacèutic seguim treballant amb els Serveis Socials de diversos Ajuntaments de Catalunya per tal de millorar la difícil situació en  què viuen una gran quantitat de nens i nenes arreu del nostre país.

Moviment a l’Hospitalet de Llobregat

En el cas de l’Hospitalet de Llobregat, el Banc farmacèutic ja col·labora amb dues entitats dedicades a millorar la qualitat de vida dels infants en situació de pobresa. 

Després de la reunió amb la Tinent d’Alcalde de Benestar i Famílies d’aquest municipi, la Sra. Maria Dolors Fernández, el passat dijous 9 de maig,  vam poder identificar més entitats assistencials que treballen amb el col·lectiu infantil. 

Al llarg de les properes setmanes ens posarem en contacte amb cadascuna d’elles per tal d’oferir la nostra ajuda en matèria de medicaments i, com sempre, seguir donant valor al lema “de persona a persona”.

 

 

 

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.