Arrenquem motors per la Jornada de Recollida de Medicaments del dissabte 14 de febrer de 2015

En l’ONG Banc Farmacèutic estem preparant tot el necessari per a la propera Jornada de Recollida de Medicaments, que serà el dissabte 14 febrer 2015.

Durant aquest mes d’octubre, hem pogut visitar les gairebé 90 entitats assistencials de tota Espanya que col·laboren amb l’ONG Banc Farmacèutic per conèixer quina és la seva necessitat de medicaments. Aquestes entitats assistencials, que atenen a persones sense sostre, famílies amb nens, gent gran, drogodependents o malalts psíquics, entre d’altres, demanen principalment antisèptics i desinfectants, analgèsics, productes per al refredat, antiinflamatoris, laxants i alguns productes de parafarmàcia com termòmetres, locions per a pells atòpiques o apòsits per cremades.

La tasca feta aquest mes d’octubre ha estat possible gràcies a l’ajuda desinteressada de més de 50 voluntaris repartits per tota la geografia espanyola. Recordem que la Jornada de Recollida se celebrarà aquest any a les 10 províncies: Barcelona, Madrid, Màlaga, Granada, Tarragona, Girona, Sevilla, Badajoz, Saragossa i Lleida.

Tot i la delicada situació de crisi que està travessant el col·lectiu de farmàcies, aquest any, la Jornada preveu mobilitzar més farmàcies i voluntaris que l’any passat. Això ha estat possible gràcies a l’estreta col·laboració any rere any d’organitzacions de voluntariat, farmàcies, distribuïdores i empreses farmacèutiques, entre les quals destaca Angelini Farmacèutica per la seva implicació en el projecte.

Recordem que els protagonistes que participaran el dia de la Jornada són els següents:

  • El voluntari, que informa els ciutadans i els convida a participar en la iniciativa.
  • El ciutadà, que entra a la farmàcia i decideix comprar algun dels medicaments sol·licitats per l’entitat assistencial destinatària.
  • El farmacèutic, que indica al ciutadà els medicaments que pot comprar.
  • L’entitat assistencial, que rep els medicaments comprats pels ciutadans a través del Banc Farmacèutic.
  • La persona assistida per l’entitat assistencial, que rep gratuïtament els medicaments recollits.

Les farmàcies i persones interessades poden trobar més informació al web www.bancofarmaceutico.es

Imagen Flyer català 2015

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.