Angelini col·laborarà per quart any consecutiu amb Banc Farmacèutic, l’ONG de la Farmàcia

Angelini Farmacèutica segueix donant suport la nostra tasca i renova l’acord de col·laboració per 2015. Des de Banc Farmacèutic portem set anys treballant perquè les entitats assistencials del nostre país rebin tots els medicaments que necessiten per atendre persones en risc d’exclusió social i pobresa: persones sense sostre, famílies amb nens, gent gran, drogodependents o malalts psíquics, entre d’altres. I aquesta tasca es concentra a la Jornada de Recollida de Medicaments, que se celebrarà el dissabte 14 febrer 2015.

A la Jornada de Recollida de Medicaments del passat any es van recollir al voltant de 22.000 medicaments, un 30% més que l’any 2013, gràcies a la col·laboració de 600 voluntaris i la participació de 450 farmàcies de les províncies de Madrid, Barcelona, Tarragona, Girona , Lleida, Granada, Sevilla, Màlaga i Badajoz.

Angelini Farmacèutica s’espera que la 8a Jornada de Recollida de Medicaments, que se celebrarà el proper dissabte 14 de febrer, serveixi per cobrir part de les necessitats de medicaments sense prescripció mèdica que sol·liciten prop d’un centenar d’entitats assistencials de tota Espanya, com Càritas o Creu Roja.

Per a Felipe Hortelano, director general d’Angelini Farmacèutica, la col·laboració amb Banc Farmacèutic i en concret amb la Jornada de Recollida de Medicaments que se celebra cada any “encaixa amb la política de RSC de la companyia per tractar-se d’un projecte a 360º, que involucra a ciutadans, voluntaris, farmacèutics, entitats socials ia la pròpia indústria, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels més necessitats de la nostra societat “.

 

IMG_3809def (1)

Felipe Hortelano, Director General d’Angelini Farmacèutica, i Alex Brenchat, president de l’ONG Banc Farmacèutic

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.