Fes-te voluntari

Banc Farmacèutic és una realitat gràcies a la tasca de moltes persones que voluntariament ofereixen el seu temps i professionalitat. Els voluntaris són imprescindibles per portar a terme les diferents activitats organitzades per Banc Farmacèutic.

T’animem a ser voluntari de Banc Farmacèutic tant si només pots dedicar unes poques hores del teu temps el dia de la Campanya de Medicaments Solidaris, com si desitges implicar-te més amb nosaltres i donar el teu temps i experiència.

voluntaria_estrecha

¿Vols convertir-te en voluntari de Banc Farmacèutic?

Voluntaris d’acció puntual

Són aquelles persones que col·laboren amb Banc Farmacèutic únicament el dia de la Campanya de Medicaments Solidaris. La tasca del voluntari és animar als ciutadans que entren a la farmàcia a participar comprant algun medicament del llistat facilitat per l’Entitat Assistencial assignada. És important assistir a la reunió informativa i formativa que s’organiza uns dies abans, on s’exliquen els detalls sobre el funcionament de la Campanya, així com les característiques de les entitats assistencials per les quals es recullen medicaments.

Rellena el formulario

Voluntaris d’acció continua

Són aquelles persones que col·laboren durant tot l’any en algun dels projectes de Banc Farmacèutic o en activitats generals pel desenvolupament dels projectes com comunicació, logística, tecnologies de la informació, captació de subvencions, comptabilitat i relacions institucionals.

La nostra organització sap que els voluntaris són l’essència de qualsevol entitat, i en especial de la nostra. Sense els voluntaris, els projectes que duem a terme ens serien impossibles de complir.

Tant si només pots donar unes hores del teu temps el dia de la Campanya de Medicaments Solidaris, com si decideixes implicar-te més amb nosaltres i donar el teu temps i experiència, omple el formulari corresponent per ser voluntari d’acció puntual, o contacta’ns si vols oferir-te com voluntari d’acció continua.