Empreses i institucions col·laboradores

Les empreses i institucions que col·laboren amb Banc Farmacèutic poden fer-ho de diferents maneres, com el mecenatge, el patrocini, la difusió, la col·laboració en qüestions logístiques o aportant voluntariat corporatiu.

Si vols que la teva empresa o institució també formi part de Banc Farmacèutic, pots descarregar-te el nostre dossier de patrocini per veure les diferents opcions que hem establert.

Qui ens ha donat el seu suport?

Recolzament institucional

 

Patrocinadors de la Jornada de Recollida de Medicaments

Angeliniimage_gallery

Col·legis i associacions de farmacèutics

Col·legi de Farmacèutics de BarcelonaColegio Oficial de Farmacéuticos de MadridCol·legi de Farmacèutics de GironaCol·legi Oficial de Farmacèutics de TarragonaIlustre Colegio Oficial de Farmacéuticos de Granada

Distribuidores

FundaciónSEURAllianceHealthcare logo fedefarma_somos_CAT NovaltiaCooperativa Farmacéutica Andaluza

Associacions de voluntaris

Federacion Española de Estudiantes de FarmaciaFederació Catalana del VoluntariatUniversidad Complutense de MadridUniversidad CEU San PabloVoluntaris 2000Fundación TelefónicaSabadell SumaFundació Autònoma SolidàriaObra Social la CaixaCDO ESPAÑA - Asoc. Compañía de las ObrasAGEF Asociación Granadina de Estudiantes de FarmaciaFesalut

grupo antorcha

Banc Farmacèutic és possible gràcies a la col·laboració de les institucions públiques i empreses. Si algun dels nostres projectes encaixa en la teva estratègia de Responsabilitat Social, posa’t en contacte amb nosatres. Gràcies a la col·laboració de tots, poc a poc junts construim una societat millor.

contacta-btn-ca-180x97