Vols engegar la Jornada de Recollida de Medicaments a la teva província? T’expliquem com fer-ho!

A la Jornada de Recollida de Medicaments del darrer 14 febrer de 2015 van participar 550 farmàcies i gairebé 800 voluntaris de 10 províncies espanyoles: Madrid, Barcelona, Granada, Girona, Màlaga, Saragossa, Badajoz, Sevilla, Tarragona i Lleida. Per continuar amb aquest èxit de participació necessitem gent com tu que vulgui compartir la seva iniciativa per lluitar contra la pobresa farmacèutica. Si estàs interessat o interessada en començar a organitzar la Jornada de Recollida de Banc Farmacèutic a una nova província t’indiquem els passos a seguir.

  1. Cal saber quines entitats assistencials hi ha a la teva localitat o província en què s’atenguin a persones sense recursos i en risc d’exclusió social en matèria sanitària (com per exemple Creu Roja, Projecte Home o altres entitats).

  1. Cal contactar amb el responsable sanitari d’aquestes entitats assistencials i preguntar-los si tenen necessitat de medicaments i productes de parafarmàcia. Entre els medicaments més sol·licitats destaquen antisèptics i desinfectants, analgèsics, productes per al refredat, antiinflamatoris, laxants i alguns productes de parafarmàcia com termòmetres, material per a primeres cures o apòsits per cremades.

  1. Si la resposta del responsable sanitari és afirmativa, contacta amb nosaltres a través del mail info@nullbancofarmaceutico.es o el telèfon 93 321 02 44. Ens desplaçarem a aquesta entitat per explicar de quina manera participar en la propera Jornada de Recollida de Medicaments .

  1. Posteriorment, cal animar les farmàcies de la teva província perquè s’adhereixin a la iniciativa i amb associacions de voluntariat perquè s’apuntin voluntaris i ens ajudin el dia de la Jornada de Recollida.

La Jornada de Recollida de Medicaments permet a entitats assistencials disposar de medicaments sense prescripció mèdica per a assegurar-ne l’accés a persones en situació de risc d’exclusió social i pobresa sanitària que hi acudeixen. T’animem a estendre la repercussió solidària de la Jornada a d’altres províncies.

No dubtis en contactar amb nosaltres si vols rebre més informació a través del mail info@nullbancofarmaceutico.es o telefonant-nos al 93 321 02 44.

Moltes gràcies pel teu interès!

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.