Ventura24 donará al Banc Farmacèutic 1 euro per cada dècim venut pel sorteig del dia del pare

La pàgina de gestió de loteries a internet Ventura24 vol que, amb motiu del Dia del Pare, la major recompensa de jugar a la loteria sigui la posada en pràctica de la solidaritat. Amb aquesta finalitat, ha sumat els seus esforços als del Banc Farmacèutic, ONG dedicada a proporcionar medicaments als més necessitats. I és que, per cada dècim de loteria del Dia del Pare que distribueixi Ventura24 fins el dissabte 18 de març, es destinarà un euro a aquesta organització, garantint una donació mínima de 1.000 € per aconseguir que ningú es quedi sense tractament per falta de recursos.

A través d’aquesta iniciativa, Ventura24 busca recaptar la major donació possible per fer front a un dels problemes amb major calat social durant els últims temps: la pobresa farmacèutica. La crisi financera no només ha disminuït la capacitat de consum de les famílies, sinó que ha reestructurat les seves preferències de compra, prioritzant unes despeses sobre altres menys importants. Entre els articles exclosos, per desgràcia, solem trobar als medicaments. La situació ha arribat a tal punt d’insostenibilitat, que la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària apunta que “un de quatre metges percep que té algun pacient que està deixant de prendre els medicaments que necessita per motius econòmics”.

El Dia del Pare és, per definició, una data òptima per regalar: sobretot si a aquests presents els envolta la sort. Però, cal recordar que la major virtut d’un regal es troba a la generositat i afecte de les mans que l’entreguen. Per aquest motiu, què millor manera d’acompanyar un regal que amb una bona mostra de solidaritat amb aquells que més ho necessiten? Gràcies a Ventura24 i Banc Farmacèutic, la compra de loteria del Dia del Pare posarà fre a la pobresa farmacèutica.

Compra el teu dècim fent click aquí.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.