Ventura24 dóna al Banc Farmacèutic 1.700 euros, un per cada dècim venut per al Dia del Pare

El site de gestió de loteries a internet Ventura24 ha donat 1.700 euros al Banc Farmacèutic. Un euro per cada dècim venut per al Sorteig de Loteria Nacional del Dia del Pare del 18 de març de 2017.

Des del Banc Farmacèutic agraïm a Ventura24 la seva col·laboració. Però especialment volem donar la gràcies a tots els clients que, comprant el seu dècim, ens han ajudat a fer front a un dels problemes socials amb major calat social durant els últims temps: la pobresa farmacèutica.

La crisi financera no només ha disminuït la capacitat de consum de les famílies, sinó que ha reestructurat les seves preferències de compra, prioritzant unes despeses sobre altres menys importants. Entre els articles exclosos, per desgràcia, solem trobar els medicaments. La situació ha arribat a tal punt d’insostenibilitat, que la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària apunta que “un de cada quatre metges percep que té algun pacient que està deixant de prendre els medicaments que necessita per motius econòmics”.

El Banc Farmacèutic porta des de 2007 procurant solucionar aquest problema social. Des de 2015 ha posat en marxa el Fons Social de Medicaments, un sistema que cobreix les necessitats concretes dels pacients que no poden pagar-se els medicaments que necessiten i que els ha receptat el seu metge.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.