Un torneig de golf solidari recaptarà fons per fer front a la pobresa farmacèutica

El Rotary Club de Sant Cugat del Vallès i Metropolitan Golf són els organitzadors d’aquest esdeveniment solidari que tindrà lloc el 4 de juny de 2016 al club esportiu santcugatenc

Un matí de golf i moltes sorpreses és el que han preparat el Rotary Club de Sant Cugat del Vallès i el club santcugatenc Metropolitan Golf, per a recaptar més fons per fer front a la pobresa farmacèutica a la nostra societat. Els diners recollits a partir de les inscripcions aniran destinats íntegrament al projecte Fons Social de Medicaments de l’ONG Banc Farmacèutic, que fa més d’un any que està en marxa a Barcelona.

El torneig solidari tindrà lloc al Metropolitan Golf durant tot el matí del dissabte 4 de juny de 2016 i s’oferirà també un “bateig de golf” per a tots aquells que vulguin participar en la jornada solidària però no hagin jugat mai a golf.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i té l’objectiu de cobrir la medicació necessària a persones en situació de pobresa i risc d’exclusió social que no pot costejar-se-la. El Fons Social de Medicaments respon a aquesta necessitat en col·laboració amb els centres de salut (CAPs), on els treballadors socials seleccionen els beneficiaris; i les farmàcies, que dispensen sense cost els medicaments coberts pel projecte.

Les inscripcions tenen un cost de 55€ i inclouen un welcome pack, l’avituallament al forat 10, un sorteig d’obsequis i refrigeri final. Entre els obsequis del sorteig final hi ha una bicicleta elèctrica, valorada en més de 1.000€, donada per l’ocasió.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.