Un mai s’acostuma a l’espectacle de la gratuïtat

Us presentem una carta que ha escrit en Lolo, farmacèutic de la localitat d’Osuna (a prop de Sevilla), en la que agraeix la tasca dels voluntaris el dia de la Jornada de Recollida de Medicaments del passat 8 de febrer:

“Benvolguts amics:

El mateix divendres al matí abans de la Jornada de Recollida del passat dia 8 de febrer no tenia voluntaris per la meva farmàcia. Només em quedava resar esperant el miracle que aparegués algun voluntari d’última hora. I tant que va succeir el miracle! Jo diria més aviat que ha estat un regal, tres joves acompanyats del monitor Javi, s’oferien voluntaris per venir a Osuna i participar en la Recollida de Medicaments.

Un mai s’acostuma a l’espectacle de la gratuïtat, però aquest any ha estat un autèntic gest de veritable caritat. Perquè la caritat és donar-se, donar el que un té (no el que li sobra), i aquests joves s’han donat en la meva farmàcia el millor que tenen, el ser homes i posar-se davant d’altres a demanar medicaments per a aquells que ho necessiten. Amb alegria, respecte, interessats pels que reben els medicaments, sense judicis dels que no han donat res i amb un desig gran de fer el bé i construir el bé comú en una societat on sembla que tot t’ho han de donar fet. Quina sort que els meus fills hagin pogut veure en acte com estaven aquests joves davant dels meus clients!

Probablement l’any que ve no vindran, però tinc la certesa que si es posen davant la vida, davant la feina i davant la seva família amb la mateixa decisió i gratuïtat, seran homes model per a altres homes.

Moltes gràcies amics per haver compartit amb mi un matí meravellos. Aquest és el camí .

Una abraçada,

Lolo”

Lolo, farmacéutico de la farmacia Calle de Osuna (Sevilla)

Lolo, farmacéutico de la farmacia Calle de Osuna (Sevilla)

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.