Un any més, Banc Farmacèutic i Fundació SEUR renoven l’acord de col·laboració en motiu de la Jornada de Recollida de Medicaments

El passat 25 de novembre de 2015 es va formalitzar a Madrid, per segon any consecutiu, el conveni de col·laboració entre l’ONG Banc Farmacèutic i Fundació SEUR a mans del Sr. Ramón Mayo, president de Fundació SEUR, i del Sr. Valentín de Grado, vicepresident de Banc Farmacèutic.

La col·laboració de Fundació SEUR en la Jornada de Recollida de Medicaments es basa en el repartiment de sobres amb material promocional a les farmàcies participants en la iniciativa solidària del proper dissabte 20 de febrer de 2016. D’aquesta manera, cadascuna de les farmàcies participants disposarà del material necessari per al desenvolupament de la Jornada de Recollida de Medicaments. Aquest any, la iniciativa solidària se celebrarà a 12 províncies espanyoles: Barcelona, ​​Castelló, Girona, Granada, Osca, Lleida, Madrid, Màlaga, Sevilla, Tarragona, València i Saragossa.

La logística solidària de Fundació SEUR contribueix, des del 2004, a l’impuls de projectes en favor dels més necessitats, especialment de la infància, ja que és un dels seus pilars clau. Una de les seves iniciatives més importants, “Taps per a una nova vida”®, està centrada en recollir taps de plàstic per tal de sufragar les despeses mèdiques no cobertes per la Seguretat Social de nens amb malalties greus o per facilitar l’accés a complements ortopèdics a aquells altres que no tenen recursos, aconseguint que a dia d’avui més de 95 nens ja compten amb aquest ajut.

En la passada edició de la Jornada de Recollida de Medicaments de l’ONG Banc Farmacèutic, celebrada el 14 de febrer de 2015, es van recollir 28.000 medicaments dels 34.312 que havien sol·licitat les 108 entitats que van participar. La 8a edició de la Jornada de Recollida de Medicaments va comptar amb la participació de 553 farmàcies repartides per les 10 províncies que van celebrar la iniciativa solidària.

La tasca de l’ONG Banc Farmacèutic és possible gràcies a l’estreta col·laboració any rere any d’organitzacions de voluntariat, farmàcies, empreses distribuïdores i altres empreses col·laboradores, entre les quals també destaca Angelini Farmacèutica per la seva implicació en el projecte.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.