Trobada internacional de Banc Farmacèutic a Itàlia per compartir experiències

El passat 22 d’agost va tenir lloc a Rimini, Itàlia, una trobada entre Banc Farmacèutic Espanya i la Fundación Banco Farmaceutico d’Itàlia. En l’encontre, els presidents l’organització italiana i l’espanyola, Paolo Gradnik i Àlex Brenchat, respectivament; van compartir les experiències d’ambdues organitzacions en la seva lluita contra la pobresa farmacèutica als seus països.

En el context d’una Assemblea del Banc Farmacèutic Italià on estaven convidats els representants de Banc Farmacèutic Espanya, hi va intervenir Àlex Brenchat per explicar l’experiència positiva que representa el Banc Farmacèutic a Espanya així com també els nous projectes que s’estan duent a terme, com són el Fons Social de Medicaments i la venda de Productes Solidaris en farmàcies.

El mateix dia va tenir lloc un altre encontre entre Paolo Gradnik (President de la Fundació Banc Farmacèutic d’Itàlia), Franco Lo Mauro (Responsable de la Jornada de Recollida de Medicaments d’Itàlia), Àlex Brenchat (President del Banc Farmacèutic d’Espanya) i Marta Seda (Responsable de la Jornada de Recollida de Medicaments d’Espanya). En aquesta reunió es van comentar diversos aspectes relacionats amb el funcionament de la Jornada de Recollida d’ambdós països i els punts a millorar.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.