Tornen els “Caramels que poden salvar vides”

  • La campanya de Caramels Solidaris que l’any passat va ser tot un èxit a les farmàcies catalanes, torna per recaptar fons per fer front a la pobresa farmacèutica
  • “Caramels que poden salvar vides” serà als mostradors de les farmàcies en forma de pots de caramels sense sucre i sense gluten, gràcies al patrocini de la Fundació Caixa d’Enginyers i a la logística solidària de Fundació SEUR

 

Una vegada més, Banc Farmacèutic endolça les farmàcies solidàries amb els seus pots de caramels solidaris que recapten fons per destinar a la lluita contra la pobresa farmacèutica a través del projecte Fons Social de Medicaments. A mitjans de setembre està previst que comenci una nova campanya de “Caramels que poden salvar vides” que permetrà que moltes persones sense recursos de la nostra societat no hagin de renunciar als medicaments receptats per no poder costejar-se’ls.

El Fons Social de Medicaments es va posar en marxa a la ciutat de Barcelona a principis de 2015 i té l’objectiu de cobrir les aportacions econòmiques en medicaments d’aquelles persones que no poden pagar-se’ls. Actualment hi ha mes de 600 persones beneficiàries del projecte, a Barcelona i Montcada i Reixac, que ja no han de deixar els seus tractaments de farmàcia per manca de recursos.

En col·laboració amb els centres de salut (CAPs), on els treballadors socials seleccionen els beneficiaris, i les farmàcies participants, que dispensen sense cost els medicaments coberts pel Fons Social de Medicaments; Banc Farmacèutic treballa per garantir el dret de tothom a accedir a la medicació necessària.

Aquesta serà la tercera edició d’aquest tipus de campanyes i contarà de nou amb el patrocini de la Fundació Caixa d’Enginyers i la logística de Fundació SEUR, que ja van fer possible la campanya de l’estiu passat amb la que es van recaptar 4.000 euros per fer front a la pobresa farmacèutica.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.