Subvenció laCaixa

La Fundació laCaixa ha signat recentment un acord de col·laboració amb Banc Farmacèutic per impulsar encara més la nostra tasca social en favor dels més desfavorits de la nostra societat. Aquest ajut ha estat concedit dins la seva Convocatòria d’Ajudes a Projectes per a la Promoció “Lluita contra la pobresa i exclusió social”.

Volem destacar l’excepcional acollida que ha tingut sempre la nostra iniciativa per part de laCaixa.

En l’actualitat, estem ajudant a més de 15.000 persones ateses en 50 entitats assistencials gràcies als medicaments que són comprats pels ciutadans el dia de la Jornada de Recollida de Medicaments que realitzem un cop l’any a Madrid i Catalunya.

En el nostre horitzó hi ha el poder ajudar cada vegada a més persones i per això està previst obrir noves seus a d’altres comunitats autònomes per la propera Jornada que tindrà lloc el dissabte 9 de febrer de 2013.

En aquest sentit, la col·laboració d’institucions com la Fundació laCaixa fa possible que entitats sense ànim de lucre com la nostra puguem seguir desenvolupant una tasca solidària i sanitària per ajudar els més necessitats del nostre país.

Lluís Permanyer i Àlex Brenchat després de firmar el conveni

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.