Solidaritat al Vallès

El Banc Farmacèutic va recollir 165€ durant el Dia mundial de la Salut que es va celebrar a Torrebonica (Terrassa) el passat dissabte 7 d’abril i en el que van participar més de 400 persones.

Gràcies a la col·laboració de la Farmàcia Bruguera, amb els diners recaptats es compraran medicaments que es faran arribar a la Fundació Busquets, amb una llarga història i trajectòria en l’atenció social a les persones en risc o situació d’exclusió social a Terrassa. En aquest cas els medicaments serviran per atendre els nois i noies a qui dóna servei la Fundació.

Terrassa és una zona on el Banc Farmacèutic potenciarà la participació de farmàcies d’aquesta localitat per la propera Jornada de Recollida de Medicaments de l’any vinent.

Sant Cugat creix

Igualment, si aquest any han participat set farmàcies de Sant Cugat a la Jornada de Recollida de Medicaments que organitza cada any el Banc Farmacèutic, s’espera que l’any vinent siguin moltes més.

Per aconseguir-ho, el Banc Farmacèutic compta amb el suport de  l’Ajuntament de Sant Cugat on el passat dimarts 9 d’abril va presentar en una roda de premsa la labor del Banc Farmacèutic.

Durant l’acte, la tinenta d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, va destacar el rigor del projecte i va posar a disposició del Banc Farmacèutic l’Oficina del Voluntariat per tal que l’acció ‘sigui més gran’.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.