“Rostros de gratuidad”

Durant la Jornada de Recollida de Medicaments sempre succeeixen petites històries de gratuïtat en les que surt a la llum la vertadera naturalesa humana. És per això que la Companyia de les Obres (CdO) ha inclòs l’experiència del Banc Farmacèutic en el llibre, recent publicat, titulat “Rostros de gratuidad”.

Àlex Brenchat, president del Banc Farmacèutic, relata en el llibre com la raó de ser del Banc, que és l’educació en la gratuïtat, es transmet en una cadena de persona a persona als farmacèutics i als ciutadans a través dels voluntaris.

El llibre, de 200 pàgines, també inclou testimonis i experiències de moltes altres obres que també persegueixen aquesta educació en la gratuïtat, com són: Asociación Bocatas, Banco de Solidaridad, Asociación San Ricardo Pampuri, Asociación Estela de Cometa, Famílias para la Acogida, CESAL, Construyendo Puentes, etc.

El preu de venta al públic del llibre és de 20€. Es pot adquirir trucant al 917320707 o enviant un email a secretaria@nullcdo.es amb les vostres dades (NOM, COGNOMS, DNI I DOMICILI).

Portada llibre "Rostros de gratuidad"

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.