Reunió informativa al COF de Barcelona per explicar el funcionament del Fons Social de Medicaments

El passat 17 d’octubre va tenir lloc al Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona una sessió informativa adreçada a totes les farmàcies que ja col·laboren i aquelles interessades en el Fons Social de Medicaments.

A la reunió es va presentar el nou “Acord de Col·laboració entre Banc Farmacèutic i l’oficial de farmàcia”, i es va explicar també el nou sistema de comptabilitat que permetrà elaborar la factura mensual del Fons Social des de la plataforma informàtica de Banc Farmacèutic. Aquest nou sistema s’implementarà per a totes les farmàcies l’1 de novembre del 2017 i pretén facilitar la feina administrativa a totes les persones que estan adherides al projecte.

Com sabeu, la participació en el Fons Social és molt senzilla i només cal que les farmàcies interessades s’inscriguin a la nostra web a l’apartat “Inscriu la teva farmàcia”. Un cop finalitzada la inscripció al web de Banc Farmacèutic, el farmacèutic titular rep al seu correu electrònic les seves claus d’accés a la Intranet de l’ONG. A més rep un altre correu electrònic donant-li la benvinguda i informant de com procedir cada vegada que atengui a un beneficiari del projecte. Per correu postal rep un adhesiu per identificar-se com farmàcia col·laboradora.

Moltes gràcies a la col·laboració i suport del COF de Barcelona i a les més de 300 farmàcies que ja col·laboren amb l’ONG Banc Farmacèutic per fer possible que cap persona sense recursos es quedi sense la medicació que necessita!

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.