Renovem l’acord de col·laboració entre l’ONG Banc Farmacèutic i la Fundació SEUR

Aquest mes de novembre, s’ha renovat la col·laboració entre la Fundación SEUR i l’ONG Banc Farmacèutic.

La col·laboració de la Fundación SEUR es basarà en el repartiment de centenars de sobres a farmàcies de tota Espanya que participin en la propera Jornada de Recollida de Medicaments del 14 de febrer de 2015, amb la finalitat que totes elles disposin del material necessari. Aquest any la Jornada de Recollida tindrà lloc en 10 províncies espanyoles: Madrid, Sevilla, Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Màlaga, Granada, Saragossa i Badajoz.

L’empresa SEUR, situada com a empresa líder en el sector del transport urgent, ha realitzat des dels seus inicis una acció social important, a més de dur a terme importants patrocinis esportius, culturals i actuant de mecenes en múltiples ocasions. El 2004 va potenciar la seva acció social creant la Fundación SEUR, organització sense ànim de lucre dedicada a la logística solidària per a la infància més desfavorida, i dotant d’òrgans de govern independents de la companyia, buscant així millorar la seva efectivitat. Adquirit un compromís intern i, sobretot, obtingut el suport de l’empresa, el seu equip directiu i de tot l’equip humà, es va ampliar la seva acció social. En aquests anys de camí, es pot afirmar sense por d’equivocar-se que les més de 7.000 persones que formen part de la Xarxa SEUR a Espanya, Portugal i Andorra estan involucrades en les accions de la Fundación SEUR arribant-se a crear un orgull de pertinença i col·laboració poc habitual en fundacions d’empreses privades.

Gràcies Fundación SEUR pel vostre compromís envers aquelles persones que més ho necessiten! Més info a: http://www.fundacionseur.org/

la foto 4

Valentín de Grado, vicepresident de l’ONG Banc Farmacèutic, i Ramón Mayo, president de la Fundación SEUR

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.