Renovació de logo i imatge a l’Associació Banc Farmacèutic

L’Associació Banc Farmacèutic estrenarà pròximament un nou logo i un renovat disseny gràfic. Els colors blau i verd passaran a formar part del nou logotip de l’ONG. Aquesta imatge està molt lligada a la que té actualment el Banc Farmacèutic a Itàlia, amb qui hi ha una estreta col·laboració ja des dels inicis l’any 2007.

A partir de setembre està previst que Banc Farmacèutic tingui llista, a més, una nova pàgina web. A la nova web tots els usuaris podran trobar informació sobre l’Associació, Qui Som o Què fem i comptarà amb un espai de Notícies Recents. Tota aquesta informació podrà ser compartida pels visitants a través de les xarxes socials.

Aquest canvi d’imatge es treballa des de fa ja diversos anys. Donar-se a conèixer a internet i estar presents a les xarxes socials és indispensable per arribar a tota la societat, també per a les Organitzacions Sense Ànim de Lucre. Per això, el primer pas és modernitzar el logo i la pàgina web, fet que ajudarà a la creació d’una imatge més acord amb els temps.

 

Captura de pantalla 2014-08-01 a la(s) 13.00.32

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.