Reconeixement a Italia i Portugal

La Jornada de Recollida de Medicaments no seria possible sense la col·laboració de moltíssims voluntaris de diferents precedències (organitzacions de Voluntariat, entitats assistencials, empreses…) que ofereixen el seu temps lliure a aquesta iniciativa.

Aquest any es van unir a la Jornada de Recollida de Medicaments del Banc Farmacèutic d’Itàlia les facultats de Farmàcia. Per aquest motiu, els organitzadors del premi Cosmofarma 2012 van decidir atorgar un reconeixement als Degans de les facultats de Farmàcia per animar als seus estudiants a realitzar activitats de Voluntariat. El premi fou entregat durant el sopar de gala de Cosmofarma pel President del Banc Farmacèutic d’Itàlia, Paolo Gradnik.

A Portugal, el Banc Farmacèutic també ha estat reconegut com a Projecte de l’any. Luis Mendoza, responsable del Banc Farmacèutic de Portugal, va rebre el Premi Almofariz, una iniciativa de la revista Farmàcia Distribució. Luis Mendoza va agrair a tots els voluntaris i farmacèutics que han col·laborat ens les diferents edicions de la Jornada de Recollida i va apuntar que “Estem segurs de que podem contribuir a que els pobres puguin tenir accés als medicaments amb seguretat i qualitat”.

Guanyadors Premi Almofariz 2012. Luís Mendoza el tercer per l'esquerra.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.