Presentació de la Jornada al Col•legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona

Durant la primera setmana de febrer es realitzaran les presentacions de la Jornada de Recollida de Medicaments en les diferents seus del Banc Farmacèutic d’Espanya.

A Barcelona, l’acte tindrà lloc al Col·legi Oficial de Farmacèutics el proper dijous dia 2 de febrer a les 20:30h.

Serà una oportunitat que ens ajudarà a entendre el sentit de la Jornada i el seu funcionament. A més, els assistents podran conèixer les entitats assistencials a les que aniran destinats els medicaments recollits en motiu de la Jornada i els voluntaris podran escollir la farmàcia a la que prefereixen anar.

El president del Banc Farmacèutic, Àlex Brenchat, farà una introducció i presentarà als ponents. Tindrem al gust d’escoltar l’experiència de Sofia López, farmacèutica col·laboradora del Banc Farmacèutic i Marc Massó, voluntari del Banc Farmacèutic.

Esteu tots convidats a assistir-hi i, els que encara no estigueu inscrits com a voluntaris, podeu fer-ho fins a aquell dia.

A Madrid, la reunió serà el 8 de febrer a les 19 hores a la Sala Parroquial de la Parròquia Asunción de Nª. Sra. Avenida de Ramón y Cajal, 58, (Metro Alfonso XIII o Avda de la Paz).

A Girona, la cita és a l’Hotel de Entitats (C/ De la Rutlla 20-22) el dijous dia 2 de febrer a les 19:30h.

A Tarragona, serà el dimarts 7 a les 19h a la Federació Catalana de Voluntariat Social (Rambla Nova 119 . Esc.B- 1r.1a )

A Sabadell, es reuniran al Centre Cívic de la Creu Alta – Can Balsach  (Plaça de la Creu Alta) el dimarts dia 7 a les 19h.

Invitació Presentació Jornada a Barcelona

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.