Preparem una nova Jornada

El proper dia 11 de febrer del 2012 el Banc Farmacèutic organitzarà la 5a Jornada de Recollida de Medicaments sota el lema «Dóna un medicament a qui ho necessita» per a cobrir la necessitat de medicaments de les persones més vulnerables del nostre país que són ateses en entitats assistencials.

En la Jornada del 2011 es mobilitzaren, entre Barcelona y Madrid, 125 farmàcies i 200 voluntaris. Un total de 40 entitats assistencials van demanar al Banc Farmacèutic més de 23.000 medicaments.

Els 5.000 medicaments recollits gràcies a la participació ciutadana van ser destinats a les entitats assistencials i van permetre ajudar a més de 14.000 persones ateses en aquests centres.

Aquest any, com a novetat, ampliem la Jornada a Girona i Tarragona i també a més ciutats del Barcelonès com Sabadell, on va tenir lloc una presentació el dia 12 de gener al Corte Inglés de Sabadell.

Per tot això es necessària la participació de més voluntaris i de més farmàcies. És tan senzill com entrar i inscriure’s a la web www.bancofarmaceutico.es.

En el context global de crisi que ens afecta directament a cadascun de nosaltres, NECESSITEM SUMAR MÉS. Així ho ha entès el Corte Inglés que també ha brindat la seva seu del Portal de l’Àngel de Barcelona (Portal de l’Àngel 19-21, Sala d’Àmbit Cultural, sisena planta), per a presentar aquesta iniciativa el 24 de gener de 2012 a les 19h, acte al qual esteu tots convidats.

Cartell de presentació al Corte Inglés de Sabadell

1 Resposta

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.