Inici de col·laboració amb la Federació Espanyola d’Estudiants de Farmàcia

Banc Farmacèutic compta amb un nombre creixent d’associacions de voluntariat que donen suport a la Jornada de Recollida de Medicaments. Recentment, la Federació Espanyola d’Estudiants de Farmàcia ha mostrat les seves ganes de col·laborar en Banc Farmacèutic, amb la finalitat d’ajudar-nos a aconseguir els voluntaris que necessitem a les farmàcies participants de tot el territori espanyol.

A través de la Federació Espanyola d’Estudiants de Farmàcia, a més de la col·laboració habitual de la Federació Catalana de Voluntariat Social i d’altres xarxes de voluntariat, serà possible augmentar la difusió de l’esdeveniment i així animar a un major nombre de ciutadans a participar com a voluntaris a les farmàcies de la seva localitat.

En la darrera Jornada de Recollida participar uns 600 voluntaris de tot Espanya. El voluntari és un element clau en la Jornada de Recollida de Medicaments per transmetre al ciutadà que entra a la farmàcia la necessitat de participar comprant algun dels medicaments demanats per les entitats assistencials. La presència del voluntari que lliura el seu temps lliure, anima el ciutadà a moure la seva llibertat per unir-se a un mateix gest de caritat.

 

IMG_9112

Voluntaris i farmacèutics en la Jornada de Recollida del 2014

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.